Internetes lehetőség

Kedves Látogatóm!

Hol töltöd a szabadidődet? Az interneten szörfölsz, csetelsz, keresed az ismerőseidet, zenéket, csengőhangokat töltesz le, esetleg a pénzügyeidet intézed? Kedvenc játékaiddal kikapcsolódsz a napi robotból? Szeretsz pókerezni, kaszinózni? Szívesen nézegeted a web-áruházak kínálatát? Esetleg a legjobb befektetési lehetőségeket keresed?


Talán el sem hiszed, de mindezt úgy is teheted, hogy közben pénzt is keresel. 

Ne hitetlenkedj, hiszen te is tudod, hogy az internetes világ rohamosan fejlődik, szédítő sebességgel hozza az újabbnál újabb megoldásokat.

Te is vedd ki a részedet ebből a hatalmas tortából! 

Részletes tájékoztatást web-konferencián mondunk. A prezentáció 45 perces. Lehet, hogy ez a 45 perc változtatja meg az életedet!
A webes konferenciákat kedden-csütörtökön-szombaton és vasárnap tartjuk 21.00 órai kezdettel. Belépés 20.30-tól, de 21.00-ig teljes csönd van a teremben.

A bejelentkezésnél írd oda a meghívód nevét is a sajátod mellé:
fodroczinemargit--ikszypszilon

MEGHÍVÁS A BEMUTATÓRA

Adataidat az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezelem.


Sokszor érezted, hogy már megint lecsúsztál egy jó lehetőségről? Ha igen, akkor most jó időben vagy és jó helyen ahhoz, hogy jobbá, szebbé és biztonságosabbá tedd az életedet.
Vagy csak hagytad, hogy sodorjanak az események? Akkor most ragadd meg a lehetőséget, hogy innentől te irányítsd az életedet, a szerencsédet.

Vannak céljaid? Vannak vágyaid? Eddig is sok mindent megtettél, hogy elérd azokat? Akkor gyere el a web-konferenciára, add meg magadnak az esélyt a biztonságos és független életért.


Ha vannak kérdéseid, nyugodtan keress meg az elérhetőségeim egyikén.

Üdvözlettel:
Fodróczi Tiborné Margit
Skype: tiborne.fodroczi
tiborne.fodroczi@gmail.com